Vormselgroep 2020: Viering 15 mei gaat niet door

Vanaf januari is een groep van 19 kinderen uit onze regio zich aan het voorbereiden op het sacrament van het Vormsel.

Helaas zijn alle voorbereidingsavonden vanaf eind maart gecanceld in verband met de maatregelen rondom het coronavirus. De planning was om de vormsel viering op vrijdag 15 mei te houden, inmiddels is duidelijk dat dit ook niet door zal gaan.

Er is overleg met Mgr. Hendriks wanneer we deze vormsel viering nu kunnen vieren. 

Deelnemende jongeren zijn: Isa Oud, Sophie van der Reep, Lisa Bleijendaal, Dorien Schilder, Romy Sneekes, Fabio Bakker, Kiet Burger, Stan Smit, Thijs Borgman, Jill Verbruggen, Sanne Deutekom, Jasmine Sneekes, Carolina van Nuland, Femke van Noort, pastoor Ivan, Lutein Pennings, Ana Sofia Tintinago Diosa, Olivia Klaver, Rey Robert, Henk Schrader, kapelaan Pawel, Twan Koeleman

Auteur: Johan Franke

Op deze site staan de Vieringen en Activiteiten in de Willibrordkerk, Parkstraat 24 te Julianadorp. Deze kerk is een van de twee kerken van de parochie Maria Sterre der Zee te Den Helder/Julianadorp

Geef een reactie