AANMELDEN IS ECHT NOODZAKELIJK!

Beste kerkgangers,

De laatste weken is er een toename van het aantal kerkgangers in de Willibrordkerk. Daar zijn we blij mee en het is uiteraard een positieve ontwikkeling.

Het aantal kerkgangers is een hele tijd geen probleem geweest i.v.m. het maximum ( 30) dat mag worden toegelaten i.v.m. de coronamaatregelen.

Nu komen we weer aan die maximale grens. Het is er een beetje ingeslopen om zonder aanmelding bij de kerkdeur te komen. Dat kan problemen opleveren. We lopen daarom het risico – zeker met de GOEDE WEEK en PASEN  in het vooruitzicht – mensen bij de kerkdeur te moeten weigeren omdat ze zich niet hebben aangemeld.

We vragen u daarom dringend om u wel aan te melden, en mensen in uw in uw omgeving aan te sporen om niet ‘op de bonnefooi’ naar de kerk te komen.

De parochieraad vindt het ontzettend vervelend om deze strenge maatregel nog steeds te moeten hanteren, maar het is echt noodzakelijk voor ieders gezondheid.
We rekenen op uw begrip en medewerking!

De vieringen van de Palmzondag en Goede Vrijdag staan vanaf 25 maart op de website.
De vieringen van Paaszaterdag en Eerste Paasdag vanaf 1 april.

WANNEER EEN VIERING NIET MEER OP DE SITE VERMELD STAAT is hij al VOL !

Het Willibrordteam

18 maart 2021

Auteur: Johan Franke

Op deze site staan de Vieringen en Activiteiten in de Willibrordkerk, Parkstraat 24 te Julianadorp. Deze kerk is een van de twee kerken van de parochie Maria Sterre der Zee te Den Helder/Julianadorp

Geef een reactie